• Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

    Παπαμιμίκος: «Αχταρμάς» ο ΣΥΡΙΖΑ - «Πολιτικά λάθος» να απαγορευθεί η Χρυσή Αυγή

    "Ακρότητες, ανευθυνότητα και επικινδυνότητα", καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο χαρακτήρισε "αχταρμά" και "σκορποχώρι", ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος και διατύπωσε τη θέση του ότι είναι "πολιτικά λάθος" να απαγορευθεί η λειτουργία της Χρυσής Αυγής, κατά την ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ενόψει των φοιτητικών και σπουδαστικών εκλογών της Τετάρτης.
    Ο γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ. τόνισε πως "η Ελλάδα χρειάζεται μεταρρυθμίσεις και όχι υποσχέσεις, υπευθυνότητα και όχι λαϊκισμό, σταθερότητα και όχι αβεβαιότητα. Η λύση είναι να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και όχι να την παραδώσουμε στο χάος".
    Σε ό,τι αφορά στο ζήτημα της Χρυσής Αυγής ο κ. Παπαμιμίκος υπογράμμισε: "Λέμε όχι στην εγκληματική δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής. Όσοι έχουν ποινικές ευθύνες πρέπει να τις αντιμετωπίσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Εμείς, όμως, δεν διώκουμε τα φρονήματα κανενός. Γι αυτό και επαναλαμβάνω, όπως είχα πει πριν πέντε μήνες, πως είναι πολιτικά λάθος να απαγορευθεί η λειτουργία ενός πολιτικού κόμματος, αλλά είναι επιβεβλημένο να διερευνηθούν στο έπακρο οι καταγγελίες. Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο Άρειος Πάγος είναι αρμόδιος να αποφασίσει και εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε κριτική στη Δικαιοσύνη ή να χρησιμοποιούμε τις αποφάσεις της α λα καρτ, όπως κάνουν άλλοι. Και ξέρετε ποιους εννοώ. Αυτούς, που εξαπατούν τον ελληνικό λαό. Γιατί είναι εμπαιγμός, λαϊκισμός και απόπειρα εξαπάτησης το δίλημμα «μνημόνιο - αντιμνημόνιο». Το ζήτημα είναι πώς βγάζεις τη χώρα από τα μνημόνια χωρίς να τη ρίξεις στο γκρεμό".
    πηγή: Hmerisia.gr