• Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

    ΑΦΟΥ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΔΙΝΕΙ Η ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ: ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑ 223% ΤΟ 2014!

    Τα ψοφόσκυλα του Σαμαρά («εμπρός να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας»), κάνουν το κορόιδο και δε δίνουν στοιχεία για τα κύματα της λαθρομετανάστευσης στο Αιγαίο, οι παπαγάλοι τους των καθεστωτικών ΜΜΕ ομοίως, αλλά δίνει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.
    Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία αυτά, μέχρι τέλος Αυγούστου 22.089 λαθρομετανάστες πέρασαν στην Ελλάδα από τη θάλασσα (αύξηση 223,22% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2013). Η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί, κυρίως στο βορειοανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα, σύμφωνα με τους ιθύνοντες της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο τον Σεπτέμβριο πέρασαν 8.000 λαθρομετανάστες (ενώ έφυγαν από τη χώρα μας 639 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ…). Από την άλλη πλευρά των συνόρων, τον Έβρο, από τον Ιανουάριο ως τον Αύγουστο του 2014 πέρασαν 1.133 λαθρομετανάστες.
    «Εμπρός να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας», όπως έλεγες στα Ζάππεια Αντωνάκη Σαμαρά!