• Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

  Θίχτηκε η αξιότιμος βουλευτής Όλγα Κεφαλογιάννη.

  "Θεσμική διολίσθηση της αντιπολίτευσης "βλέπει" η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη αναφερόμενη στις δηλώσεις των τελευταίων ημερών περί χρηματισμού βουλευτών.
  Η κ. Κεφαλογιάννη, μιλώντας το πρωί στην "Κοινωνία Ώρα MEGA", πρόσθεσε ότι αυτές οι δηλώσεις "κάθε άλλο παρά κουβέντες πολιτικές σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα είναι" και χαρακτήρισε "αδιανόητη" την σχετική συζήτηση που άνοιξε αλλά και "ιδιαίτερα προσβλητική για το σύνολο των βουλευτών και των πολιτών της χώρας".
  Είπε χαρακτηριστικά ότι αυτή η συζήτηση "ρίχνει νερό στον μύλο των εχθρών της δημοκρατίας" και πως όσο πιο γρήγορα τελειώνει "τόσο καλύτερα"."

  Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Αυτή είναι η αντίληψη που διαπερνάει όλο το σαπρό πολιτικό σύστημα και αυτό εκφράζουν οι προδότες του Έθνους κάθε φορά που πάνε να βγούν οι βρωμιές τους στην επιφάνεια. Η ίδια τακτική δεκαετίες τώρα βασανίζει και πνίγει την ελληνική κοινωνία απομυζώντας την από κάθε δυναμική και βυθίζοντας την στο τέλμα της αδικίας και της υποκρισίας. Αλοίμονο για την υποκρισία που διακατέχει τους άρχοντες μας γιατί εμείς είμαστε που πληρώνουμε όλη αυτή την έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα. Οκόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι, αυτή είναι η αλήθεια πίσω από τα λόγια αυτού του πολιτικού αναστήματος που ακούει στο όνομα Κεφαλογιάννη Όλγα, ο μόνος στόχος τους είναι να προσπαθούν πάντα σαν την σουπιά να εκτοξεύσουν μελάνι για να συσκοτίσουν την αλήθεια και να αποπροσανατολίσουν με φληναφήματα περί δημοκρατίας και θεσμών που καταπατούνται, όταν οι ίδιοι αυτοί δοσίλογοι και Αμερικανολάτρες έχουν καταπατήσει τα πάντα, Δημοκρατία, Σύνταγμα, Ελευθερία, και έχουν επιβάλει με την δύναμη των όπλων το φασιστικό και τυραννικό καθεστώς τους. 
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.