• Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

  Μετά από την άθλια πράξη του ζήτησε δημόσια συγγνώμη, ο Σεφερλής. ΒΙΝΤΕΟ

  Μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο ηθοποιός και παρουσιαστής ζήτησε το πρωί της Πέμπτης δημόσια συγνώμη

  «Θέλω να ζητήσω ένα πολύ μεγάλο συγνώμη από τους ανθρώπους αυτούς και από όλους εσάς που είδατε τη φάρσα και αισθανθήκατε άβολα, αμήχανα». Έτσι, ξεκίνησε η... απολογία του Μάρκου Σεφερλή το πρωί της Πέμπτης αναφορικά με τις φάρσες που έκανε τις πρώτες ημέρες των εκπομπών του μέσω τηλεφώνου σε ηλικιωμένους.  Οι φάρσες αυτές έγιναν αφορμή να ξεσπάσει πλήθος αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων, ενώ η "Γραμμή Ζωής" με ανακοίνωση της κάλεσε τον Μάρκο Σεφερλή να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τους ηλικιωμένους και να μην επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο διαφορετικά ο φορέας θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου. Και κάπως έτσι, ο παρουσιαστής της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του μεγάλου καναλιού απευθυνόμενος στους ηλικιωμένους και σε συγκινησιακό κλίμα «κατέθεσε» τη δική του εκδοχή και ζήτησε δημόσια συγνώμη.

  «Θέλω να ζητήσω ένα πολύ μεγάλο συγνώμη από τους ανθρώπους αυτούς και από όλους εσάς που είδατε τη φάρσα και αισθανθήκατε άβολα, αμήχανα. Πρώτος από όλους εγώ στενοχωρήθηκα από την έκβαση που πήρε όλο αυτό το θέμα. Με ξέρετε πάρα πολλά χρόνια, ξέρετε ποια είναι η στάση μου απέναντι στους ανθρώπους τρίτης ηλικίας και όχι μόνο, γενικά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Δίνω το "παρών" σε κάθε φιλανθρωπικό γεγονός όσο φορτωμένο και να είναι το πρόγραμμά μου, τα παρατάω όλα και είμαι κοντά τους σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν γίνεται το γεγονός. καταλάβατε όλοι ότι δεν υπήρχε πρόθεση, ποτέ μου δεν έχω πρόθεση να βλάψω κανέναν, όλα γίνονται στα πλαίσια της καλής διάθεσης, του χιούμορ, της διασκέδασης του κοινού αλλά και του ίδιου που ασχολούμαι κάθε φορά και κάνω παιχνίδι μαζί του. Ζητάω δημόσια συγνώμη από τους δύο αυτούς ανθρώπους, δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, αγνός ήταν ο σκοπός μου, εξελίχθηκε κάπως αλλιώς. Καλά να είναι αυτοί οι άνθρωποι οι δύο που μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο, τους στέλνουμε την αγάπη μας και υποσχόμαστε να τους αποζημιώσουμε καθώς και όλους εσάς με την εκπομπή που θα κάνουμε σήμερα», είπε με τους συνεργάτες του να τον χειροκροτούν στο τέλος του... λόγου του.
  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΦΑΡΣΑ ΤΟΥ ΣΕΦΕΡΛΗ:


  Η απάντηση από τον  Πρόεδρος της Ε.Ο, Γεράσιμο Κουρούκλη, δεν άργησε να έρθει, με τον ίδιο μέσα από ανακοίνωση που δόθηκε στα ΜΜΕ να δηλώνει την ικανοποίησή του από την «συγγνώμη» του παρουσιαστή.Σημειωτέων οτι η Γραμμή Ζωής είχε απειλήσει με μήνυση τον Μάρκο Σεφερλή.

  Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση γράφει:

  «Θεωρούμε αξιέπαινη την δήλωση του κυρίου Μάρκου Σεφερλή, στην αρχή της σημερινής του (16/10/2014) εκπομπής, αναφορικά με την φάρσα σε βάρος ηλικιωμένων συνανθρώπων μας που έγινε κατά την διάρκεια της εκπομπής του της 14ης/10/2014.

  Τίμια και εμφανώς συγκινημένος, δηλώνοντας μεταμέλεια παραδέχθηκε το λάθος του και ζήτησε Δημόσια Συγνώμη από τους ηλικιωμένους που είχε προσβάλει και ταλαιπωρήσει.

  Η δήλωσή του ότι δεν θα επαναλάβει φάρσες σε ηλικιωμένους συνανθρώπους μας θεωρούμε ότι ικανοποιεί το κοινό αίσθημα.

  Εμείς, από τον Ε.Ο. ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, αποσυρόμενοι στο βάθος της σκηνής, ευχόμαστε στον κύριο Μάρκο Σεφερλή καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες.

  Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ο. ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ και
  Διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert

  Γεράσιμος Κουρούκλης»
  PROTOTHEMA.GR