• Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

  Η πλαστή ταυτότητα του συνεργάτη του Μαζιώτη, Καλά πού τη βρήκε δεν μας λένε;

  Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. Το πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής στο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, μετά τη σύλληψη του κατηγορούμενου για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση Αντώνη Σταμπούλου.

  Το συγκεκριμένο πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας βρέθηκε το Σάββατο σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και όπως προέκυψε, είχε χρησιμοποιηθεί για την ενοικίαση του χώρου από τον Σταμπούλο.

  Το πλαστό Δελτίο φέρει αριθμό ΑΑ 011583 και φέρεται να έχει εκδοθεί την 04-03-2005 από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου, υπό στοιχεία Τσεργάς Ευθύμιος του Κωνσταντίνου και της Πηνελόπης, γεννηθείς την 26-07-1987 στην Αθήνα, που αντιστοιχούν σε στοιχεία πραγματικού ατόμου, που δε σχετίζεται με την ερευνώμενη υπόθεση.

  Επιπλέον,έχει φωτογραφία άνδρα, που μοιάζει με τον Σταμπούλο και είναι εμφανώς διαφορετική από αυτή του πραγματικού κατόχου.


  Η ΕΛ.ΑΣ. Καλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με την παραπάνω αστυνομική ταυτότητα και ιδίως αν έχει χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή ή μίσθωση διαμερίσματος, γκαράζ, οχήματος κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

  Πηγή: iefimerida.gr