• Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

  Σάλος με το διεθνή ποδοσφαιριστή της Λαμίας, Καμάρα. Τον έδιωξαν με την υποψία του ιού Έμπολα.!!

   Όπως αποκαλύπτει το BBC, η ομάδα της Λαμίας, μετά από συμβουλή του Υπουργείου Υγείας, ζήτησε από τον Τζον Καμαρά να μην συμμετάσχει σε καμία αθλητική δραστηριότητα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες
  - Φοβούνται πως υπάρχει κίνδυνος να έχει μολυνθεί από τον ιό Έμπολα κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Καμερούν
  - Ο 26χρονος άσος από την Σιέρα Λεόνε υποστηρίζει πως η ομάδα του ζήτησε ή να μείνει εσώκλειστος στο σπίτι του ή να φύγει για το εξωτερικό
  - Διαψεύδει ο πρόεδρος της ομάδας τονίζοντας: "Η ΄'αδεια δόθηκε για ψυχολογικούς λόγους"

  Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα με τον ποδοσφαιριστή, Τζον Καμαρά, τον οποίο φέρεται απέκλεισε η ομάδα της Λαμίας φοβούμενη πως έχει μολυνθεί από τον ιό Έμπολα.

  Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΠΑΣ Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο οποίος μίλησε στοstarsports.gr  "η άδεια δόθηκε για ψυχολογικούς λόγους και όχι γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον ποδοσφαιριστή, ο ίδιος βρίσκεται στην Αθήνα και θα μπει κανονικά στις προπονήσεις από βδομάδα με τους υπόλοιπους. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με τον παίκτη που δεν υπολογιζόταν άλλωστε για τον αγώνα με το Φωκικό. Δεν υπήρχε από την πλευρά της ομάδας καμία διάθεση για να αποκλειστεί".

  Νωρίτερα ο Τζον Καμαρά είχε προχωρήσει σε σοβαρές καταγγελίες εναντίον της ομάδας του μιλώντας στο BBC . Ο ποδοσφαιριστής από την Σιέρα Λεόνε, που πριν την Λαμία αγωνιζόταν στον Απόλλωνα, δήλωσε στο μεγάλο βρετανικό δίκτυο πως δεν μπορεί να σεβαστεί την απόφαση του συλλόγου.

  O ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην Ελλάδα, αφού έπαιξε με την εθνική ομάδα του απέναντι στο Καμερούν. Όταν επέστρεψε στη Λαμία, του ανέφεραν πως είτε θα πρέπει να μείνει σπίτι του κλεισμένος για 15-21 ημέρες είτε να επιστρέψει στην χώρα του, στην Αφρική, ενώ του εξήγησαν πως αυτό είναι η συμβουλή του υπουργείου Υγείας.

  Ο 26χρονος χαφ δήλωσε χαρακτηριστικά:


  "ο σύλλογος μού είπε ότι δεν πρέπει να είμαι με την ομάδα για τις επόμενες δύο-τρεις εβδομάδες επειδή πήγα και έπαιξα στην Αφρική και της εξάπλωσης του Έμπολα. Μου εξήγησαν πως θα έπρεπε να μείνω εσώκλειστος στο σπίτι ή θα έπρεπε να φύγω στο εξωτερικό για να δω την οικογένειά μου, όχι όμως να προπονηθώ".

  Παράλληλα, ο Καμαρά τόνισε πως δεν πήγε στην πατρίδα του, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού και ως εκ τούτου δεν έχει κολλήσει. "Όσο έλειπα ήλεγχαν τη θερμοκρασία μας πρωί και απόγευμα. Είπα δε στην ομάδα ότι είναι έτοιμος να περάσω από οποιαδήποτε διαδικασία ελέγχου, αφού, απ' όσο γνωρίζω, δεν έχω προσβληθεί από τον ιό. Δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτό και δεν μπορώ να σεβαστώ την απόφασή τους. Δεν μπορώ να πω κάτι τίποτα για το μέλλον του, αφού πολλά να σκεφτώ. Θα πρέπει πρώτα να μιλήσω με την οικογένεια και τον ατζέντη μου", κατέληξε.