• Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

  ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΕ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ!!! ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ...

  Ένοχο έκρινε το δικαστήριο ένα ανδρόγυνο που κατοικεί στα Εξάρχεια, καθώς ζήτησαν από τους αστυνομικούς των ΜΑΤ που φυλάνε τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, να κλείσουν το κλιματιστικό της κλούβας γιατί δεν μπορούσαν να κοιμηθούν.

  Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, το ζευγάρι καταγγέλλει ότι η αστυνομική κλούβα βρίσκεται σε 24ωρη βάση κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού τους, προκαλώντας διαρκή θόρυβο, κάνοντας τα τζάμια να τρίζουν. 

  Ωστόσο, για απάντηση έλαβαν χυδαίες βρισιές και προκλήσεις όπως αναφέρουν, ένας άνδρας της διμοιρίας προσπάθησε να επιτεθεί στον κάτοικο, ενώ επτά μέλη της διμοιρίας εισέβαλαν μέσα στον χώρο της πολυκατοικίας και τον συνέλαβαν, αρπάζοντάς τον και σέρνοντάς τον βίαια, φωνάζοντας "σκάσε, γιατί θα σου κάνουμε το σπίτι λαμπόγυαλο".

  Τελικά συνελήφθη και η σύζυγος.

  Στο ζευγάρι απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής και καταδικάστηκαν σε εννιά και έξι μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

  Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών
  stoxos.gr