• Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014

  Συνελήφθησαν οι 2 δράστες της απαγωγής της 27χρονής. Εθνικότητας, Αλβανός και ο δεύτερος από το Καζακστάν.

  Συνελήφθησαν και ομολόγησαν οι δυο δράστες της απαγωγής της 27χρονης στις 31 Οκτωβρίου, ενώ ο τρίτος συνεργός τους αναζητείται. Οι δράστες είναι ένας 48χρονος Αλβανός και ένας 53χρονος από το Καζακστάν. 

  Το κρησφύγετό τους στη Λούτσα εντοπίστηκε από τις αρχές, ενώ τα ίχνη των απαγωγέων εντοπίστηκαν από DNA σε κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν. Μάλιστα, το ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσαν για να τηλεφωνούν στον πατέρα της κοπέλας ο Αλβανός υπήκοος το 2012 το χρησιμοποιούσε σε εταιρεία του. Το κρησφύγετο ανήκει στην πεθερά του 48χρονου, ενώ η μοτοσικλέτα με την οποία η κοπέλα επεστράφη στην οικογένειά της ανήκει στον αδελφό του. 

  Σημειώνεται ότι υπάρχει υλικό από πάνω από 100 κάμερες ασφαλείας καταστημάτων που δείχνει την επιστροφή της κοπέλας στο σπίτι της στην Κυψέλη, ενώ η 27χρονη τους αναγνώρισε από το σωματότυπό τους, παρότι είχαν καλυμμένα στα πρόσωπά τους. 

  Ο 48χρονος έπιασε δουλειά σε εταιρεία φίλου του πατέρα της 27χρονης όπου έμαθε ότι είναι ανιψιά μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου. Η απαγωγή σχεδιαζόταν για έξι μήνες. 

  Οι δράστες δικαιολόγησαν την πράξη τους αναφέροντας ότι αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
  skai.gr