• Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014

  Τα πορνίδια έβαλαν σταυρούς στα οπίσθια τους. Καλύτερα να βάλουν το Αστέρι του Δαβίδ για να δείχνουν τα Αφεντικά τους.(Βίντεο)

  Οι "κυρίες" αυτές χρηματοδοντούνται από οργανώσεις εβραϊκές του γνωστού Σώρος με μοναδικό σκοπό να δημιουργούν προβλήματα σε Εκκλησίες και Τζαμιά. Άραγε γιατί ποτέ δεν έχουν κάνει "διαμαρτυρία' σε κάποια Εβραική συναγωγή δεν τις αφήνουν μάλλον τα αφεντικά τους. Είναι γνωστός ο ρόλος και οι βρώμικοι σκοποί τους, όπως και η ζωή τους που είναι βυθισμένη μέσα στην πορνεία διότι όλες είναι πόρνες και πληρώνονται γι αυτό που κάνουν. Από τα πορνεία τις πήραν οι Εβραικές οργανώσεις και τις χρησιμοποιούν έναντι αμοιβής πάλι για να πορνεύουν με διαφορετικό τρόπο αυτή τη φορά. Διαβάσουμε την Είδηση από την ιστοσελίδα http://news247.gr
  "Οι Femen επιδόθηκαν σε μια νέα διαμαρτυρία στο Βατικανό που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Μέλη της ακτιβιστικής ομάδας των Femen εμφανίστηκαν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό και διαμαρτυρήθηκαν για την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.
  Το σύνθημα τους ήταν: "Religion has no place in politic!
  God is not a magician, Pope is not a politician!".
  "Οι φεμινίστριες της οργάνωσης χρησιμοποίησαν με προσβλητικό τρόπο θρησκευτικό σύμβολο" αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενώ το ζήτημα πήρε μεγάλες διαστάσεις στη γειτονική μας χώρα.
  Η διαμαρτυρία τους κράτησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να τις απομακρύνει από το σημείο η αστυνομία.
  Η ομάδα αντιδρά στην επίσκεψη της 25ης Νοεμβρίου κατηγορώντας τον Ποντίφικα για εμπλοκή με τις κοσμικές αρχές. "Ο Πάπας δεν είναι πολιτικός" έγραφε χαρακτηριστικά στο στήθος της η μια από τις γυναίκες.
  Για την ομάδα Femen όλα άρχισαν το 2010 στο Κίεβο της Ουκρανίας, όταν έκαναν την πρώτη τόπλες ακτιβιστική τους ενέργεια. Πρώτα στελέχη, ήταν η Άννα Γκουτσόλ, η ιδρύτρια της ομάδας, η Αλεξάνδρα Σεβτσένκο και η Οκσάνα Σάντσκο.

  Το 2008 μετακόμισαν για να ζήσουν μόνιμα στην πρωτεύουσα της χώρας όπου γνώρισαν από κοντά τεράστια συσσωρευμένα προβλήματα της κοινωνίας. Το πρώτο για το οποίο άρχισαν να μιλούν ανοιχτά ήταν η πορνεία.
  Πλέον, οι Femen έχουν δραστηριοποιηθεί σε Γαλλία, Γερμανία, όπου έχουν δημιουργηθεί δυναμικοί πυρήνες, αριθμώντας δεκάδες μέλη. "