• Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

  Μακελειό στο Μικρολίμανο, Πρακτική μίσους κατά Ελλήνων από αλλοδαπό πιθανότατα Αλβανό.

  Πράξη αποτρόπαια τα ξημερώματα σε κέντρο διασκέδασης στο Μικρολίμανο. Παράφρων δράστης με Καλάσνικοφ άνοιξε πυρ αδιακρίτως στους εκατοντάδες θαμώνες τραυματίζοντας τουλάχιστον 15 άτομα. Ο δράστης που σύμφωνα με πληροφορίες αναγνωρίστηκε και πρόκειται για Αλβανό, τι άλλο θα ήταν βέβαια αφού δικιά τους είναι αυτή η πρακτική να πυροβολούν αθώους γιατί θίχτηκαν από ασήμαντους λόγους. Δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο περιστατικό που συνέβηκε, εκδηλώνοντας συνεχώς οι Αλβανοί κατσαπλιάδες το μίσος τους κατά των Ελλήνων. Ο ίδιος δράστης σύμφωνα με πληροφορίες πριν καιρό πάλι είχε πυροβολήσει αδιακρίτως σε καφενείο στην Πλατεία Βάθης και είχε σκοτώσει ένα θαμώνα που είχε την ατυχία να βρίσκεται εκεί. Το κτήνος αυτό σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έφυγε από το τόπο του μακελειού με ταξί. όλοι αυτή είναι μια μεγάλη πληγή στην Ελλάδα κάτι που δεν υπήρχε πριν την έλευση όλων αυτών των αδίστακτωμν κακοποιών που δεν ξέρει κανείς από που κρατάει η σκούφια τους έχουν έρθει στη πατρίδα μας και αλωνίζουν. Επιτέλους το λεγόμενο κράτος θα ξυπνήσει ποτέ, πριν είναι αργά και τα πράγματα ξεφύγουν, διότι όλα αυτά είναι μηνύματα για τα μέλλοντα και χρειάζεται να τα αφουγκραστούμε ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.

  Διαβάσουμε από το Madata.gr:"Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, συνοδευόταν κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο μαγαζί από μία γυναίκα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως οι κάλυκες από το περιστατικό στον Πειραιά θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν είναι από το ίδιο όπλο που είχε χρησιμοποιηθεί και στο περιστατικό της πλατείας Βάθης. Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού φαίνεται ότι έχει αναγνωρίσει τον δράστη από φωτογραφία που του έδειξε η αστυνομία. Ανάμεσα στους τραυματίες από την επίθεση άγνωστου άνδρα με καλάσνικοφ σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, είναι και η γυναίκα που τον συνόδευε, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

  Δεν έχει διευκρινιστεί ωστόσο ακόμη, εάν η γυναίκα στο πλευρό του δράστη, είναι μεταξύ των τριών τραυματιών η κατάσταση των οποίων κρίνεται σοβαρή.

  Oι τραυματίες από την επίθεση αγνώστου με καλάσνικοφ σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, είναι δεκαπέντε, οι τρεις εκ των οποίων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση."

  NewsHellas