• Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

  Αμερικανικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται πίσω από την "κρίση" στην Ουκρανία.

  Οι Ουκρανοί χάκερς Cyber Berkut μπήκαν στα διαβαθμισμένα έγγραφα αμερικανού αξιωματούχου που συνόδευε τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Ουκρανία και αποκαλύπτουν ντοκουμέντα της συμπαιγνίας Ουάσιγκτον και Κιέβου κατά της Ρωσίας. Φαίνεται ξεκάθαρα από τα διαβαθμισμένα έγγραφο πως οι ΗΠΑ εξοπλίζουν τους Ουκρανούς ξοδεύοντας εκατομμμύρια ευρώ προκειμένου να ενισχύουν τα ουκρανικά στρατεύματα απέναντι στις ρωσικές δυνάμεις αυτοάμυνας στις νοτιοανατολικές περιοχές.
  Απώτερος στόχος των ΗΠΑ είναι ωστόσο να καταστήσουν τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις πλήρως εξαρτώμενες με στόχο να τις χρησιμοποιήσουν αργότερα κατά της Ρωσίας, πιθανότατα στην περιοχή της Κριμαίας όπου πλέον αποτελεί και επίσημα ρωσικά έδαφος.
  "Εμείς, οι CyberBerkut, έχουμε ήδη προειδοποιήσει εναντίον της απαραδέκτου παρέμβασης της Ουάσιγκτον στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας μας. Επιπλέον, επανειλημμένα τονίσαμε την απόρριψη της αντεθνικής πολιτικής του Κιέβου, η οποία έθεσε την Ουκρανία σε αμερικανική εξάρτηση", αναφέρουν οι χάκερς δημοσιοποιώντας, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται διαβαυνμισμένα έγγραφα από την περάμβαση της Ουάσιγκτον στα εσωτερικά της χώρας τους.
  «Κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης του Joseph Biden στο Κίεβο στις 20 και 21 Νοεμβρίου κατορθώσαμε να  αποκτήσουμε πρόσβαση σε εμπιστευτικά αρχεία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που είχαν αποθηκευτεί στην κινητή συσκευή μέλους της αμερικανικής  αντιπροσωπείας» , σημειώνουν.
  6.1

  "Σήμερα είμαστε έτοιμοι να αναδείξουμε στους πολίτες της Ουκρανίας, το πραγματικό εκτόπισμα και την κατεύθυνση της αμερικανικής βοήθειας στην «διευθέτηση» της ουκρανικής κρίσης, όπως αποδεικνύουν τα εσωτερικά έγγραφα".
  Ο όγκος της αμερικανικής οικονομικής συνδρομής εκπλήσσει. Δείχνει επίσης στον ύψιστο βαθμό το επίπεδο της υποβάθμισης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Χιλιάδες δολάρια πηγαίνουν σε προσωπικούς λογαριασμούς του στρατιωτικού προσωπικού και χρησιμοποιούνται από ορισμένους υπαλλήλους για   τις προσωπικές τους ανάγκες.
  5555
  Η Ναυτική Διοίκηση ικετεύει τα ξένα αφεντικά να χρηματοδοτήσουν τους Ουκρανούς αξιωματικούς κατά τη διάρκεια στρατιωτικών ασκήσεων οι οποίες καθοδηγούνται από το Πεντάγωνο στο έδαφος της Ουκρανίας. Εκτός αυτού, προς τι το έμβασμα περισσότερων από μισό εκατομμύριο UAH σε ένα λογαριασμό  του LCDR Denis Stupak; 
  Εδώ υπάρχει είναι ένα άλλο έγγραφο που αφορά στρατιωτικές ασκήσεις. Αυτή τη φορά η Σχολή Ευελπίδων Hetman Petro Sagaydachnyi εκλιπαρεί να καλύψουν τις δαπάνες άσκησης για τα γεύματα και άλλα παρεμφερή για τους έντεκα αξιωματικούς και έναν πολίτη. Ζητούν 52.600 UAH. Γιατί η εκχώρηση επιδόματος των αξιωματικών του Ναυτικού ανέρχεται στις 1310 UAH ημερησίως και το αντίστοιχο επίδομα των αξιωματικών του Πεζικού στις 500 UAH ανά ημέρα;
  777777777777771.2.2222222222222222222