• Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

  Αυτά δεν τα λένε τα κανάλια της διαπλοκής. Αλβανός κατέβασε Ελληνική σημαία γιατί τον νευρίαζε.

  Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία των Νέων Μουδανιών στη Χαλκιδική από νέο περιστατικό προσβολής της ελληνικής σημαίας από 14χρονο μαθητή αλβανικής καταγωγής.


  Ο ανήλικος, όπως αναφέρει το dimokratianews.gr κατέβασε την ελληνική σημαία από τον ιστό του Α' Γυμνασίου και την έκρυψε σε έναν θάμνο γιατί, όπως είπε, κάθε φορά που την έβλεπε τον εκνεύριζε! Το περιστατικό ξύπνησε τις άσχημες μνήμες από τον Δεκέμβριο του 2012, τότε που τρεις μαθητές αλβανικής καταγωγής είχαν υποστείλει δύο ελληνικές σημαίες από το ίδιο σχολείο και τις τσαλαπάτησαν.

  «Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο που ο μαθητής κατέβασε την ελληνική σημαία από τον ιστό. Ρωτήθηκε γιατί το έκανε και είπε ότι ένιωθε εκνευρισμό όταν αντίκριζε την ελληνική σημαία» αναφέρει στη «δημοκρατία» ο διευθυντής του Α' Γυμνασίου Κωνσταντίνος Αποστολάκης.
  Το περιστατικό έγινε τις βραδινές ώρες της 19ης Οκτωβρίου. Οπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο Αλβανός μαθητής, αφού προκάλεσε φθορές στην κύρια είσοδο του σχολείου, κατέβασε την ελληνική σημαία από τον ιστό, ενώ πήρε μαζί του και το σχοινί που χρησιμοποιείται για την έπαρση και την υποστολή.

  «Ο μαθητής έκρυψε τη σημαία σε έναν θάμνο. Τη βρήκαν μερικές ημέρες μετά οι αστυνομικοί και μου την παρέδωσαν» τονίζει ο γυμνασιάρχης. Επισημαίνει ότι «πρέπει να τονιστεί το γεγονός ότι οι μαθητές στο σχολείο διδάσκονται ότι οφείλουν να σέβονται τα εθνικά σύμβολα όλων των χωρών, κάτι που δυστυχώς δεν έκανε ο 14χρονος».
  Εις βάρος του ανηλίκου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή συμβόλων του ελληνικού κράτους και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς. Επίσης, σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του κηδεμόνα του 14χρονου Αλβανού μαθητή για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Και οι δύο δικογραφίες υποβλήθηκαν στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.
   Αυτά τα περιστατικά δεν τα αναφέρουν τα μεγάλα κανάλια για αυτονόητους βέβαια λόγους. Το ίδιο ακριβώς περιστατικό είχε συμβεί τον Γενάρη του 2014 στην Καβάλα, όπου 13χρονός αλβανός μπήκε στην αυλή του 5ου Γυμνασίου Καβάλας και αφαίρεσε δύο φορές μάλιστα την Ελληνική σημαία σε διάστημα 3 μηνών και την δεύτερη φορά μάλιστα την έκαψε. Τίποτα δεν αναφέρθηκε από τα "έγκυρα δελτία ειδήσεων" που το μόνο που κάνουν είναι να κρύβουν την αλήθεια. Το σημαντικό είναι ότι αυτός ο Αλβανός δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσις του αυτοφώρου. Πρέπει να σταματήσουν άμεσα όλα αυτά τα περιστατικά είναι προσβολή πρός ολόκληρο το Έθνος των Ελλήνων. Η σημαία μας είναι το σύμβολο μας που για αυτήν χύθηκαν αίματα Ελλήνων για την Ελευθερία μας. Και την Ελυθερία μας από τους Οθωμανούς και τους δούλους τους τους τουρκαλβανούς.