• Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

    Οι Γερμαναράδες ακόμα συνεχίζουν την τυραννία τους: "Συνεχίστε τις "Μεταρρυθμίσεις"

    Και η δουλεία της Πατρίδος μας συνεχίζεται. Παρά τις παρόλες και φανφάρες του σαμαρά και του Βενιζέλου για έξοδο από το μνημόσυνο, παρόλα τα λόγια τα μεγάλα για σελίδα που γυρίζει, έρχονται οι Γερμαναράδες Ναζί , να τραβήξουν τα λουριά και να προειδοποιήσουν ότι πρέπει να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις δηλαδή να συνεχίσει η υποδούλωση των Ελλήνων στους Εβραίους και στα πειθήνια όργανα τους τους κυβερνώντες , Σαμαρά, Βενιζέλο, Παπούλια, Κουβέλη, Καρατζαφέρη, και τον προαλειφόμενο για την εξουσία Ερνέστο Τσίπρα. Δήλωση του ναζί υπουργού οικονομικών Σόϊμπλε σύμφωνα με την ιστοσελίδα http://www.emea.gr:

    ""Η Ελλάδα δεν έχει ακόμα εφαρμόσει σημαντικά τμήματα των μεταρρυθμίσεων που έχουν συμφωνηθεί, και για το λόγο αυτό η εξέταση της πορείας του προγράμματος δεν μπορεί ακόμη να ολοκληρωθεί" ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γερμανός υπουργός ΟικονομικώνΒόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του Ecofin.
    Ο Γερμανός υπουργός πρόσθεσε ακόμα ότι "η ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων αποτελεί κλειδί για την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές", και για το λόγο αυτό δήλωσε ότι "όλοι οι εταίροι απηύθυναν έκκληση στην Ελλάδα να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατό τις μεταρρυθμίσεις".
    Σημείωσε επίσης ότι "η χώρα μας έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες, αλλά δεν είμαστε ακόμα στο σημείο να έχει ξεπεραστεί κάθε κίνδυνος"."