• Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

    Ναι αυτό είναι το μεγαλύτερο επιχείρημα για να μην γίνουν εκλογές, Σταύρος Θεοδωράκης: "θα σπάσει η τουριστική σεζόν στη μέση"!!!!!!!

    Το ανυπέρβλητο πολιτικό μέγεθος που ακούει στο όνομα Σταύρος Θεοδωράκης ο άνθρωπος που ακούστε τι είπε, "ενώνει τους Έλληνες", ο κύριος άδειο σακβουαγιάζ, συναντήθηκε με τον Παπούλια και μεταξύ άλλων φαιδρών και ανοησιών δήλωσε το εξής αμίμητο που θα μείνει στην ιστορία της Ελλάδος ως μια από τις μεγαλύτερες ανοησίες που ειπώθηκε ποτέ. Είπε λοιπόν προσπαθώντας να φέρει εις πέρας την αποστολή που του έχει αναθέσει ο Μπόμπολας και τα υπόλοιπα αρπακτικά, ότι πρέπει να γίνουν εκλογές τον Νοέμβριο του 2015 γιατί το μόνο εισόδημα της χώρας προέρχεται από τον τουρισμό και δεν πρέπει να σπάσει η τουριστική περίοδος στη μέση. Το ακούσατε, αυτός είναι ο σημαντικός λόγος για τον δοσίλογο ότι τότε πρέπει να γίνουν εκλογές. Καλά η ανάπτυξη και η καινούρια σελίδα που έχει ανατείλει στη χώρα είναι μόνο ο τουρισμός; Σταύρο πήγαινε να διδάσκεις σε κάποιο νηπιαγωγείο γιατί ο λόγος σου είναι νηπιακός λόγος και δείχνει ότι είσαι παράσιτο χωρίς αρχές και αξίες ένα αρπακτικό που διαγουμίσεις πάνω στο πτώμα της Ελλάδος.Διαβάσουμε την είδηση από το Ethnos.gr:
    "Το ενδιαφέρον είναι ότι ο κ. Θεοδωράκης, εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο, αφού επανέλαβε την πρότασή του για την ανάδειξη νέου Προέδρου από την παρούσα Βουλή προχώρησε προτείνοντας και «ημερομηνία» προσφυγής στις εθνικές κάλπες.
    Εισηγήθηκε εκλογές έναν χρόνο μετά, δηλαδή τον Νοέμβριο του 2015, για έναν επιπλέον λόγο:
    «Το μόνο σίγουρο έσοδο της Ελλάδας αυτήν τη στιγμή είναι το τουριστικό συνάλλαγμα, είναι αυτό που αφήνουν οι τουρίστες. Δεν πρέπει να σπάσουμε στη μέση την τουριστική περίοδο κάνοντας εκλογές, επί παραδείγματι τον Μάιο που λένε κάποιοι ή στην έναρξη της τουριστικής περιόδου. Αρα εκλογές τον Νοέμβρη του 2015, αφού έχουμε λύσει τα σημαντικά προβλήματα, ώστε να έχουμε μια καλύτερη διακυβέρνηση κι όχι μια τσάτρα πάτρα διακυβέρνηση»."