• Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

  Όπου δει όμορφη γυναίκα ο Πούτιν ξεδιπλώνει την γοητεία του. Μετά την Μέρκελ και στη γυναίκα του Κινέζου Προέδρου δίνει το παλτό της!!!

  Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βλαντιμίρ Πούτιν βγάζει στην επιφάνεια τον... ιππότη που κρύβει μέσα του. Αυτή τη φορά προστάτευσε από το κρύο τη σύζυγο του προέδρου της Κίνας. Στο παρελθόν είχε... κουκουλώσει και την Άνγκελα Μέρκελ. 

  Λένε πως ένας από τους κανόνες της διπλωματίας είναι «μην φλερτάρεις τη γυναίκα του προέδρου». Αλλά ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν... χαμπαριάζει από κανόνες.

  Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας και ενώ βρισκόταν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Πεκίνου στο πλαίσιο εκδηλώσεων στο περιθώριο της Συνόδου για τη συνεργασία των χωρών στης Ασίας και του Ειρηνικού (APEC), θέλησε να φανεί ιππότης.


  Ο πρόεδρος της Ρωσίας καθόταν δίπλα στην Πενγκ Λιγουάν, σύζυγο του προέδρου της Κίνας, Ζι Ζινπινγκ. Εκείνος, καθόταν δίπλα της και στα δεξιά του είχε τον Μπαράκ Ομπάμα, με τον οποίο είχε πιάσει... ψιλή κουβέντα. 

  Κατά τα φαινόμενα, η πρώτη κυρία της Κίνας κρύωσε και ο ιππότης Πούτιν δεν έχασε την ευκαιρία, ρίχνοντας στους ώμους της κάτι σαν κουβέρτα.   Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει όμως. Τον Σεπτέμβριο του 2013 κατά τη διάρκεια της Συνόδου του G20 στην Αγία Πετρούπολη, ο Πούτιν είχε κάνει κάτι ανάλογο και για την Άνγκελα Μέρκελ...