• Σάββατο, 8 Αυγούστου 2015

  Φτιάχνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης νέο κόμμα;

  Τις αναταράξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος με σημερινή του ανάρτηση στο twitter, αναφέρθηκε στις πληροφορίες που θέλουν τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να ακολουθεί δική του πορεία, με νέο κόμμα.

  Παπαδημούλης: «Ερρίφθη ο κύβος» για νέο κόμμα από την Αριστερή Πλατφόρμα
  «Φαίνεται οτι "ερρίφθη ο κύβος" για δημιουργία νέου κόμματος από την "Αριστερή Πλατφόρμα". Ας γίνει τουλάχιστον ήρεμα, ώριμα και δημοκρατικά» έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter, ο Δ. Παπαδημούλης.
  Σκληρότερη στάση κράτα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, ο οποίος ζητά την παραίτηση των διαφωνούντων και τονίζει σε συνέντευξή του στην «Ημερησία»:
  «Σε τρεις κρίσιμες ψηφοφορίες για την πορεία της χώρας αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να μη στηρίξουν την κυβέρνηση και εφηύραν την παγκόσμιας πρωτοτυπίας πατέντα να 'στηρίζουν' την κυβέρνηση δια της καταψηφίσεως κρίσιμων επιλογών της. Δεν θα ήθελα να δώσω μαθήματα σε σεβαστούς συντρόφους. Προσωπικά, όμως, αν διαφωνούσα με την κυβέρνηση και την πλειοψηφία του κόμματός μου σε τόσο σοβαρά ζητήματα θα διάλεγα τον δρόμο της παραίτησης από το βουλευτικό αξίωμα».
  Σε συνέντευξή του, ο Π. Λαφαζάνης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι «μόνο με επιστροφή σε εθνικό νόμισμα θα βγει η χώρα από το τέλμα».
  ethnos.gr